Webjava

Maru, a mindig vidám kutyus

Maru, az örökké vidám kutyus Japánban él. A 7 éves siba inu fajtájú kutyának mindig mosolyra áll a szája. Az életvidám kutya hatalmas népszerűségnek örvend, már több mint 55 ezer facebook rajongója van.

Idős állatok, akik megérintik szívedet

Isa Leshko nagyon egyedi projektbe vágott, amikor életük alkonyán járó állatokat kezdett fotózni. A tehetséges fotóművész Isa Leshko, egy megindító és különleges fotósorozatot készített “Idős Állatok” címmel.

11 dolog ami azt bizonyítja, hogy a Holdraszállás nem is történt meg

Mindig is voltak összeesküvés elméletek az amerikaiak holdraszállásával kapcsolatban, de az utóbbi időkben ezek egyre nagyobb teret nyernek. A 60-as években Amerika és Oroszország űrversenye oda vezette volna Amerikát, hogy egy stúdióban megrendezett holdraszállással bizonyítsák be, hogy jobbak, mint az Oroszok?

Játssz az evőeszközzel! – elképesztő képek

Hányszor leszidtam a gyerekeket, amikor az evőeszközöket nem rendeltetésszerűen használták… Ezeket a képeket látva viszont az a gyanúm, hogy a kreativitásuk kiélésében korlátoztam őket. Ha művészi kezek közé kerülnek a kések, a villák és a kanalak, akkor bámulatos szobrokká alakulnak.

A család igazi kicsi kincse

Debreczeni Zita Little Miss Hungary fotósorozata.

Több ezren élnek a temetőben Manilában

Otthon. Kinek mit jelent ez a szó? Melegséget? Biztonságot? Szeretet? Nyugalmat? Békét?  Vannak helyek a Földön, ahol nálunk is sokkal, de sokkal nehezebb körülmények között élnek emberek.

Elképesztő fotók a 144 éves lilaakácfáról

Díszkivilágításnak tűnik, pedig valójában Japán legöregebb lilaakácfája pompázik rózsaszín és lila színekben. A fa az ashikagai virágparkban található, és mindenkit ámulatba ejt a méreteivel és pompás színeivel.  

23 igazán hasznos találmány, amire még szükséged lehet

Furcsa tárgyak? Vagy csak nekünk furcsák? Olykor olykor előkerül a gondolat, hogy néha mégis csak hasznosak azok a furcsának vélt találmányok

Megható és szívszorító történet Duke kutyus utolsó napjáról

Duke-ot egy Texasi család 3 évvel ezelőtt fogadta örökbe, amikor első babájukkal voltak várandósak. Mindig is szerettek volna egy kutyát és a menhelyen azonnal beleszerettek Duke-ba. A baba megszületése után sajnos rákos daganattal diagnosztizálták Duke-ot. Amputálni kellett jobb első lábát és kemoterápiát kapott. A kezelés sikeres volt.

Marina Cano gyönyörű fotósorozata a vadon állatairól

Marina Cano képes órákat is mozdulatlanul ülni, hogy a megfelelő pillanatban kapja lencsevégre a vadon állatait.

14 különleges és furcsa fa a nagyvilágban

A természet tréfája avagy a véletlen játéka – ki tudja? Mindenesetre érdekes és látványos képek következnek most a világ minden tájáról.

Fagyott tengeri állatok múzeuma

Ilyet biztosan nem láttál még:  akvárium, amelyben élő halak helyett már jobb létre szenderülteket tekinthetsz meg, fagyott állapotban.

Lenyűgöző fotókon az anyaság

Ötven évig egy dobozban porosodtak, Ken Heyman fotós pedig most megtalálta saját képeit, amelyeket a világ számos országában készített anyákról.

A gyászoló apa Photoshop-pal “újraélesztette” halott gyermekét

A csöppség súlyos máj problémák miatt várakozott átültetésre, az idő azonban közbeszólt.

A legviccesebb fotóautomatában készült fotók

Ma már szinte mindenkinek a zsebében ott fényképezős mobil, amivel bármikor készíthet szelfit, így a fotóautomaták már nem számítanak olyan nagy számnak. Ám ettől az alábbi fotóautomatás képeken még nagyon jókat mosolyogtunk.

 

A világ leghosszabb és legnagyobb 3 dimenziós utcai festménye

Kína Csiangszu tartományának legnagyobb városában, Nancsingban készült el júniusban a világ legnagyobb és leghosszabb háromdimenziós hatású utcafestménye.

"Repülő" hajó lebegett egy golfbajnokság nézői feje felett

Varázslatos repülő hajó jelent meg az égen a skóciai Aberdeenben, egy golfbajnokság nézői feje felett. 

Hátrahagyott luxusautók Dubaiban

A gazdasági válság után rengeteg külföldi menekült el, mivel az Emirátus törvényei értelmében börtönbüntetés is járhat az adósság miatt. Sokan ezért kihajtottak a repülőtérre, felszálltak egy gépre és egyszerűen hátrahagyták méregdrága autóikat.

Ennyire agybeteg helyen még senki sem szörfözött

Chris Burkard megszállott szörfös és megszállott fotós, ez a kettő pedig elég látványos kombináció. Nemrég az arc a fejébe vette, hogy olyan helyen fog fotózni és meglovagolni a hullámokat, ahol más még nem tette: az északi sarkon.

Így néz ki a drónról a leégett Andrássy úti tető

Légi fotók már láttak napvilágot a kedden a Kodály köröndön kigyulladt és leégett tetőről. Egy mostanra elkészült drónvideóról teljesen fel lehet mérni, hogy mekkora területen tombolt a tűz.

Hihetetlen ötletesen tanítja kislányának az ábécét az apuka

A szó szoros értelmében fogyasztható módszer.

A kalkuttai piac árusai – csodás fotók

Ken Hermann kissé szürreális háttérrel turbózott sorozatában a híres kalkuttai Malik Ghat virágpiacon tevékenykedő úriembereket kért fel és örökített meg portékájukkal.

Ő a világ legbénább és legviccesebb celebimitátora

Ha csak egy Lady Gagának öltözött férfit nézel meg ma, ő legyen az.

10 ember, akit nem engednénk strandra

Vannak, akik nagyon szeretnének vagánykodni a strandon, de valahogy nem jön össze. Íme 10 gif, és imádkozunk csendben, hogy velünk még csak véletlenül se történjen meg semelyik szituáció.

New York így ünnepelte a 40 éves Rubik-kockát

Az amerikaiak megúsztatták Rubik Ernő kockáját.

Új őrület: sátorozz dinnyében!

A nyári finomságot idéző sátor vidám hangulatot kelthet egy kempingezésen.

Tíz ország, ahol nem biztos, hogy megérnéd az estét

Például Pakisztán.  Szélsőséges iszlám szervezetek, évtizedes határviszályok Indiával, három millió afgán menekült, a kormánytól szinte függetlenül működő hadsereg és korrupció. Ne felejtsük: itt bujkált évekig Bin Laden, olyan 20 kilométerre az egyik legnagyobb pakisztáni katonai központtól.

Így lesz a bringádból a szoba dísze

A Woodstick tölgyfa kerékpártartó olyan ötletes és kúl, hogy vennénk hozzá egy bicajt, ha nem lenne.