Szórakozás

Húsvéti hangulatban - tévéajánló hétvégére

Sok a kereszténység talán legnagyobb ünnepét feldolgozó film, de azok is megtalálhatják a maguk romantikus vígjátékát, focimeccsét vagy akcióthrillerét, akik kiszakadnának kicsit a húsvéti ünnepekből.

Így ünnepeld a húsvétot!

Vidám programokat válogattunk nektek a húsvéti ünnepekre!

Madaras valóságshow indult

A cinkék és társai mit sem tudnak arról, hogy nézők ezrei bámulják őket.

Sisi ruháját végre a nagyközönség is láthatja

Sisi és a divat rajongói is örülhetnek, hisz április 20-án, azaz vasárnap a gödöllői kastély Ibolya napján a királyné ruháját is megcsodálhatják a látogatók.

Potencianövelő csalán és megúszhatatlan flamenco - jön a Mediawave

Április végén el lehet vonulni a világtól, be lehet húzódni a Monostori Erőd falai közé.

Hugh Jackman orrbaveri, akivel baja van

Hugh Jackman nagyon kemény az új X-Men előzetesben.

A filmtörténet 7 legmegrázóbb holokauszt-mozija

Április 16-a a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapja. A filmművészet sokszor és sokféleképpen nyúlt hozzá a témához, minden fontos holokauszt-témájú filmet megemlíteni gyakorlatilag lehetetlen. Így mai összeállításunkban inkább arra törekedtünk, hogy minél "nemzetközibb" szemléletű, minél változatosabb tablót készítsünk.

Így tört a csúcsra Happy című sláger szerzője

Pharrell világkörüli hódítóútjának csúcsára a Happy című slágerrel ért, ezt mind tudjuk. Ezt azonban két évtizednyi sikeres zenei karrier előzte meg... Mi a titka a boldogság nagykövetének?

Ezek a könyvek az idei tavasz slágerei

Borzongató krimik, érzelmes lányregények, izgalmas riportkötetek az idei tavasz slágerei. Összeállításunkban a legjobbakból szemezgettünk nektek!

Ezt hallgathatták a süllyedő Titanicon

Mindenki tudja, hogy a zenekar az utolsó pillanatig játszott a süllyedő hajón, de arról keveset beszélnek, hogy mit. Ezt hallgatták 1912-ben.

Jazz Beethoventől Amy Winehouse-ig

A jazz minden zenei irányzat közül a leginkább improvizatív. Ezt a sajátosságot ötvözi egy zenész trió a legjobb értelmében vett szórakoztatással: a közönség kívánsága alapján készítenek feldolgozásokat.

Karate Kid 2: Jackie Chan és Jaden Smith visszatér

Lesz folytatása a Karate Kid-nek, amely annak ellenére lett sikeres, hogy nem sok karate van benne. Talán majd a következőben.

Simán ez lesz az év egyik legjobb filmje

Megjött a Gone Girl előzetese.

A legpancserebb melósok alkotásai

Ami elromolhat, az el is romlik – hangzik Murphy valahányadik törvénye, de ennél sokkal nagyobb kockázat az ember. Bizonyító erejű fotók következnek.

A Föld 10+1 csodálatos titka

A világ legszebb és legérintetlenebb vidékeit járja be a NatGeo Wild új programsorozata. A műsorból vett lélegzetelállító fotóinkon Skócia, Hawaii, Kongó, Gabon és az észak-amerikai Mocsárvidék, ahogyan eddig sohasem látta.

Banksy lecsaphatott a brit titkosszolgálatokra - és újat alkotott

Már vártuk, mikor mond valamit Banksy a lassan egy éve tartó lehallgatási botrányokkal kapcsolatban. Az idő talán elérkezett. Vélhetően az inkognitóban dolgozó brit graffitis készítette a ballonkabátos kémeket ábrázoló falfestményt, felhasználva hozzá egy igazi telefonfülkét és egy parabolaantennát.

75 tény, amit tuti nem tudtál a sztárokról - 10. rész

Nem mindennapi tényeket osztunk meg veletek, amelyeket biztosan nem tudtatok az alábbi hírességekről.

Újra turnézik és hozzánk is jön az OutKast

A Sziget Fesztivál szervezői folyamatosan csepegtetik az idei fellépők neveit. Legutóbb a Manic Street Preachers, a The 1975 mellett az OutKast nevével rukkoltak elő. A hiphopduó tagjai nyolc év kihagyás után álltak össze, múlt héten a kaliforniai Coachella fesztiválon már fel is léptek.

Igéző spanyol szépség lehet a következő Bond-lány

Ismét felröppent a pletyka, hogy a gyönyörű színésznő lesz a 007-es új oldalbordája.

Star Wars VII. - Tények és pletykák a folytatásról

A héten kezdődött el a Csillagok háborúja hetedik epizódjának forgatása. Összeszedtük mi az, amit tudunk és amit az interneten fellelhető spekulációk tartanak a kultikus sci-fi folytatásáról.

18 filmszereplő, aki valójában törvényt sértett

Nem is gondolnánk: ha némely film a valóságban játszódna, épp a jófiúk mehetnének a börtönbe. De legalábbis komoly következményei lennének a törvényszegésüknek.

Hirdetés

Facebook

Mozi / multiplex mozik

Zene / könnyűzene

Hirdetés