Ingatlan rovat

Ezt Kate Middleton is megirigyelheti - Kim Kardashian megtalálta álmai kastélyát

Kim Kardashian és Kanye West már teljes gőzzel szervezik az esküvőjüket, ennek ellenére még nincs pontos helyszínük. Legalábbis eddig! A pár ugyanis ellátogatott a gyönyörű „Chateau Louis XIV”-be, amely az eredeti kastély újraértelmezett változata, és csupán 2011-ben készült el.

Virágzik az illegális bérlakás-kereskedelem

A Magyar Nemzet szerint intézményesített formában zajlik az önkormányzati lakások bérleti jogának törvénytelen értékesítése a világhálón.

Olcsó a hitel, olcsó a lakás: valami alakul

Idén legalább 20 százalékkal növekedhet a hazai lakáshitel piac – a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. prognózisa szerint.

Egyre olcsóbb Bon Jovi luxuslakása

A jelek szerint nem olyan egyszerű megszabadulni még egy New York-i luxuslakástól sem, még akkor sem, ha az eladó az elmúlt negyedszázad egyik legnagyobb rocksztárja. Ezt most Jon Bon Jovi is megtapasztalhatja.

Ezt a kastélyt vásárolta Johnny Depp szerelmének - Itt él a Willy Wonka sztárja

Johnny Depp menyasszonyának vásárolta ezt a 340 hektáros területű otthont, ami egy 17. századi grúz kastély 13 háló- és 12 fürdőszobával, na meg persze hatalmas zöld területtel.  A házhoz több medence, legelők, erdők, sőt még egy tejüzem is tartozik.

Öt év után újra lesz Lakásbörze

Hétvégén ismét lesz Lakásbörze, ahol 100 ezernél is több lakásából válogathatnak a látogatók.

Üdülőt venne? Mutatjuk az árakat!

Az élénkülő ingatlanbefektetői kereslet természetesen érinti a turisztikai övezetekben álló épületeket is.

Mekkora Rogán balatoni villája?

A nyugat.hu belenézett a testvér, Rogán Valéria szakonyfalui polgármester vagyonnyilatkozatába.

Lakása van? - Fontos változások jönnek

A jövőre életbe lépő új épületenergetikai szabályozás 14-16 cm vastagságú falszigetelést fog előírni. Ez azt jelenti, hogy már most célszerű előrelátóan tervezni az épületszigeteléseket.

A Dunakanyar és a Balaton a legdrágább üdülőterület

Annak ellenére, hogy a dunakanyari ingatlanok ára visszaesett, még mindig ez a terület a legdrágább, a második a sorban a Balaton környéke, ahol viszont ha lassan is, de folyamatosan emelkednek az árak az FHB lakásárindexe szerint - közölte az FHB.

Lakás: béreljünk vagy vásároljunk?

Bérelni vagy vásárolni? A válság előtt nagyon sokak számára egyértelmű volt a válasz: vásárolni! Ezt a nagyon magas tulajdonosi részarány is jól mutatja a magyar lakáspiacon. A lakásárak csökkenésével, a deviza alapú hitelek törlesztő részleteinek megugrásával azonban már nem olyan egyértelmű a válasz.

Parádés fotók a felcsúti stadionról

A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia oldalára új képek kerültek fel a Pancho Arénáról. Impozáns látványt nyújt a stadion.

Elkészült az új parlament

Így járhatsz a legjobban, ha a főnököd fizeti a lakáshiteled

Idén áprilistól új elemmel bővül a béren kívüli juttatások köre.

Érdemes áremelkedésre spekulálni? - Néhány mítosz megdőlni látszik

Élénkülő lakáspiacról, befektetői rohamról, mindjárt emelkedésnek induló lakásárakról szóló ingatlanközvetítői elemzések buzdítanak vásárlásra most már szinte hetente. Az indokok között az alacsony kamatok, a mélyponton stagnáló lakásárak, az elhalasztott vásárlások sorakoznak, mint a lakáspiac fellendülését, a várt trendfordulót megalapozó tényezők. A Napi.hu által megkérdezett szakértők az alábbiakban jelentősen árnyalják az áhított trendfordulóról festett képet.

Álomvillát vett a Modern család sztárja

A kolumbiai származású Sofia Vergara több mint 10 millió dollárt fizetett a Beverly Hillsben található, olasz stílusú villáért. Éppenséggel van neki miből, hiszen immár a második éve ő a legjobban fizetett televíziós színésznő.

Ennél olcsóbban nem lehet építkezni

Az Építőipari Ágazati Párbeszéd Bizottság ajánlása alapján az építőipari rezsióradíj 2014. évre meghatározott, általános forgalmi adó nélküli legkisebb mértéke 2422 forint - az erről szóló belügyminiszteri rendelet csütörtökön a Magyar Közlönyben jelent meg.

Felejtse el a műanyag hőszigetelést!

Pépesítették, majd felhabosították a nyersfát német fakutatók. Új polisztirol?

Lakást vennél? Megmutatjuk, hol lesz drágább!

Budapesten inkább a közlekedésfejlesztési projekteknek és a térfelújításoknak, míg vidéken főleg a munkahelyeket teremtő nagyberuházásoknak lehet árnövelő hatásuk az ingatlanpiacon.

Nézz be Bangó Margit otthonába! - Így él a nótakirálynő

Ezúttal Bangó Margit látta vendégül éjszakára Pimasz urat és operatőr feleségét, így az egész ország bepillantást nyerhetett az énekesnő otthonába. Ha lemaradtál a műsorról, most megnézheted a képeket.

Háttér szponzoráció

Hirdetés

Facebook

Startlap Vásárlás

Jelmagyarázat

* Fizetett hirdetés

Hirdetés