Országos előrejelzés

Szombat este erősen megnövekszik a felhőzet és egyre többfelé várható eső, záporeső. Az északnyugati szél egyre többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A hőmérséklet 7 fok körül alakul. Vasárnap a hajnali, ...

9 napos előrejelzés »
1°C
6°C
1°C
6°C
2°C
7°C
2°C
5°C
1°C
6°C
3°C
8°C
Hungary map gyor-moson-sopron komarom-esztergom budapest pest nograd heves borsod-abauj-zemplen szabolcs-szatmar-bereg hajdu-bihar jasz-nagykun-szolnok bekes csongrad bacs-kiskun baranya tolna fejer veszprem vas zala somogy

Blokk

hirdetés

9 napos időjárás előrejelzés
Budapest

Ma
6°C
1°C
2 mm
30 km/h
Hétfő
7°C
1°C
0 mm
20 km/h
Kedd
10°C
2°C
0 mm
17 km/h
Szerda
8°C
2°C
0 mm
15 km/h
Csütörtök
7°C
1°C
2 mm
15 km/h
Péntek
5°C
0°C
0 mm
30 km/h
Szombat
3°C
-2°C
3 mm
17 km/h
Vasárnap
4°C
-3°C
3 mm
15 km/h
Hétfő
3°C
-3°C
0 mm
9 km/h

Országos előrejelzés

Szombat este erősen megnövekszik a felhőzet és egyre többfelé várható eső, záporeső. Az északnyugati szél egyre többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A hőmérséklet 7 fok körül alakul.

Vasárnap a hajnali, reggeli óráktól kezdve fokozatosan csökken a felhőzet és egyre nagyobb területen süt ki a nap. Napközben felhőátvonulások lehetnek, melyekből csupán elvétve fordul elő zápor, a hegyekben hózápor. Főleg a nap első felében lesz erős, néhol viharos az északnyugati szél. Reggelre +3 fok köré süllyed a hőmérő higanyszála. A csúcshőmérséklet 6-7 fok körül alakul.

Skandivánia északi részén nagy területen egész nap fagy, többfelé fehér táj, gyakran fordul elő havazás. Európa délebbi országaiban ugyanakkor nedves és enyhe levegő a meghatározó, több fokkal melegebb van az átlagnál és gyakran ered el az eső.

 

Hójelentés